Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Boka fiskeguide

Om du vill ha guidning till bra ställen och fiskemetoder eller lära dig flugfiska från grunden har du kommit helt rätt. Med hjälp av fiskeguiden Jesper Ljungberg blir fisket både lätt och roligt.


Bli en bättre fiskare

Företaget erbjuder allt från nybörjarkurser och guidningar till företagsevent och föredrag. Fisket är framför allt koncentrerat till Falkenberg och dess olika vatten. Här kan du fiska öring i strömmande vatten, gädda i sjöar och åar, lax i Ätran och dess biflöden, havsöring på kusten och mycket mera. Det arrangeras även resor samt kurser på andra orter, med övernattningar mm.

Boka en fiskeupplevelse

  • Guidningar
    En guidning hjälper dig att hitta rätt plats och teknik för ett lyckat fiske.
  • Kurser
    Nyfiken på flugfiske? På en kurs får du lära dig allt om utrustningen, kasttekniker, flugor och fiskemetoder.
  • Företagsevent
    Förbered dig på en trevlig upplevelse med flugfiske, mat och många glada skratt.

Om Jesper

Jesper Ljungberg har arbetat som fiskeguide och kastinstruktör sedan 2000. Han har ett brinnande intresse för fiske och har en gedigen kunskap inom olika metoder och fiskesätt. Jesper har fiskat på många olika ställen i världen men hans favoriter är hemmavattnen i Ätran och Högvadsån samt kustfiske efter havsöring.

Mer information hittar du på: fiskeguideifalkenberg.selänk till annan webbplats

Vill du bli guide?

Har du stor erfarenhet och kunskap om laxfiske och om Falkenbergs laxfiskevatten? Då kanske du funderar på att dela med dig genom att själv erbjuda guidning? Kontakta oss på laxfiske@falkenberg.se


Vi rekommenderar

Relaterat