Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Service

Här hittar du information om laxstugan som är ett bra utgångsläge för din fisketur i Falkenbergs laxfiskevatten. Här kan du också hyra viss utrustning och båt. Kankse vill du lära dig mer? Boka då en kunnig fiskeguide.


Laxfiskestugan där många startar sin fisketur.

Laxstugan

Laxstugan är ett bra ställe att börja din fisketur på. Här finns parkering, toalett, grillplats, information och gemenskap med andra fiskare. I stugan finns frys och möjlighet till självhushåll. Det finns fina promenadvägar på båda sidor av Ätran som tar dig till de olika poolerna.

Laxstugan har ett automatiskt lås som är tidsstyrt och är öppen dagligen kl. 05:00 – 23:00

Fiskevärdar finns på plats:
Alla dagar: kl. 07:30 – 09:30 samt 17:00 – 19:00

Utrustning

Det finns spinnutrustning anpassade för traditionellt räkmete att hyra i laxstugan. Behöver du komplettera din utrustning är närmaste inköpsställe Fynda Köpcenter, 2 km norr om centrum. Det finns också utrustning på Gekås Ullared och Jensen & Celander i Ullared. Du kan låna flytväst hos räddningstjänstenlänk till annan webbplats.

Båt

Fiske med båt mellan Laxbron och Laet bokas på samma ställe som du köper fiskekortet senast 1 dag i förväg och båtnyckel hämtas och återlämnas i fiskestugan. Det får bara vara två fiskande i varje båt. Minderårig får inte hyra båt utan vuxen.

Det är möjligt att fiska med egen båt i Hålan och Sjösättningsramp finns hos Falkenbergs Båtsällskaplänk till annan webbplats och Lövstavikens småbåtshamnlänk till annan webbplats, mot avgift.

 

Båtbild

Vi rekommenderar

Relaterat